Hva heter du, hvor er du fra og når er du født?
Adrian Paul. Moskva/NewDelhi/Oslo

Hva gjør du for tiden?
Jeg eier og driver:

  • Klinikk-kjeden Optimal Klinikk
  • PT senteret Optimal Trening
  • Online coaching selskapene Optimal Trener og Netfit.

Hvorfor valgte du denne utdannelsen?
I tenårene var jeg alltid interessert i idrett. I 1999 når jeg havnet i førstegangstjenesten så var jeg fortsatt usikker på hvilken høyere utdanning jeg skulle søke på. Når jeg kom over NIH og det fysiske opptaket som man måtte igjennom der så falt alle brikkene på plass.

Hvordan ser en arbeidsdag ut for deg?
I det daglige jobber jeg mest med den administrative delen som innebærer å utvikle selskapene jeg eier og driver. Men jeg har mye kontakt med trenerne og terapeutene i det daglige der vi ofte sparrer og diskuterer ulike kundecaser.

Hva tenker du er det aller viktigste arbeidet til en helse- og treningsfyisolog?
Forbedre og styrke helsen til det norske folk.

Hva tenker du må til for at flere blir kjent med oss som yrkesgruppe?
Få trening på resept.