NFHT er interesseforening for norske helse og treningsfysiologer. Denne foreningen samler fagpersoner med bachelor- eller masterutdannelse fra norske høyskoler og universiteter som har spesialkompetanse i å bruke fysisk aktivitet i forebygging for og behandling av fysiske og psykiske helseutfordringer (aktivitetsmedisin).

Som medlem får du flere fordeler og faglig nettverk. Les mer under.

Pris:
– 450 kr per kalenderår for ordinært medlemsskap
– Gratis medlemsskap for studenter

Illustrasjon av en gruppe personer

Fremme vår yrkesgruppe

Foreningen arbeider for å gjøre yrkesgruppens kunnskap synlig og kjent i samfunnet og yrkesmarkedet ved å være aktive aktører i media, ved fagaktuelle arenaer, og ved å presentere seg for aktuelle samarbeidspartnere. Ditt medlemsskap er med på å støtte dette arbeidet.

Ikon som illustrerer person som holder presentasjon

Arrangementer

Faglige arrangementer som seminarer, webinarer og konferanser arrangert av styret i foreningen, samt informasjon om andre relevante arrangementer.

Illustrasjon som viser figurer koblet sammen i et nettverk

Digitalt nettverk

Tilgang til digital nettverksgruppe på LinkedIN med andre helse- og treningsfysiologer.

Ikon som illustrerer stjerne ut av boks

Medlemsfordeler

Rabatt på relevante tjenester og produkter som vil kunne gagne enten deg i en profesjonell eller privat setting. Tilbudet jobbes med for øyeblikket og vil bli lansert innen september 2023.

Illustrasjon av noen som skriver

Publisere innhold

Våre medlemmer kan få publisert sine kronikker/artikler om faglig relevante temaer på nettsiden. Dette gir deg som medlem en plattform for å nå ut til flere.