Medlemsfordeler

Som medlem i Norsk Forening for Helse- og Treningsfysiologer, får du tilgang til en rekke medlemsfordeler. Under finner du informasjon om disse og rabattkodene til de ulike avtalene finner du via «Min side» via Gnist (nettsiden eller app). Logger du inn med Vipps, må det være samme e-post i din Vipps profil som du har benyttet ved innmelding. Evt. benytt e-post innlogging.

Vi jobber med å få på plass enda flere medlemsfordeler og håper å kunne lansere disse snart. Har du innspill eller tips til relevante fordeler du som medlem øsnker deg? Ta kontakt med oss idag.

Viser et htoellrom
Scandic Hotels

12% rabatt på alle Scandics ordinære prisprodukter. Avtalen gir tilgang til rabatter på fullt fleksible prisprodukter, så vel som på våre Change og Best Price produkter. Les mer her.

Utdannet.no

Kurskatalogen til Utdannet.no er en smørbrødliste av den mest etterspurte kompetansen i dagens arbeidsmarked, og inneholder 8000 kursvideoer fordelt på 200 nettkurs innen business, design, foto og video, lyd og musikk, markedsføring, programmering og web. Les mer her

NIH Aktiv convention

NFHT medlemspris 650 kr (ordinær pris 799 kr) på NIH Aktiv convention – Gir oppdatert faglig påfyll og ny inspirasjon til deg som jobber i helse-/ treningsbransjen og andre interesserte. Les mer her.

Viser et htoellrom
Fiken regnskap

Som medlem i NFHt får du 15% rabatt på Fiken sine tjenester. Les mer her.

Viser et htoellrom
Brilleland

Denne avtalen gir alle medlemmer gode rabatter ved kjøp av briller, solbriller eller kontaktlinser. Les mer her.

Viser et htoellrom
Chillimobil

Som medlem av NFHT får du nå tilgang til noen av markedets beste priser på mobilabonnoment. Les mer her.