Denne uken fikk NFHT anledning til kort å presentere sin kompetanse i den helsefaglige dagsavisen «Dagens Medisin«.
Med avisens store fokus på forekomst av diabetes og metabolske senkomplikasjoner , var det mer enn betimelig å presisere vår plass i helsevesenet. Innlegget kom som en umiddelbar respons til Moholt og Solberg sitt glimrende innlegg i Tidsskriftet, der de gir en meget god kommentar til hvilken plass fysisk aktivitet bør ha i behandling av diabetes.

 

Klikk på bildet for å komme til saken!

 

Med 968 delinger bare på Facebook i skrivende stund, utgjør debattinnlegget en av de mest leste og delte debattsakene siste ukene hos DM (og det kan være greit for våre medlemmer å vite at slik statistikk kan være med å øke vår markedsverdi for media; så del i veg når våre egne er sitert!)

Brenner du inne med en sak du mener representerer NFHT, og som du ønsker lufte i slik arena? Sjekk debatt-reglene til DM her, og hiv deg rundt!

Hilsen Therese, leder i NFHT