Illustrasjon av et nettverk av mennesker, med en stor person som peker på nettverket. Hver node representerer en person.

Vi er glade for å kunngjøre opprettelsen av vår dedikerte LinkedIn-gruppe, som er spesialdesignet for å samle alle medlemmer av foreningen under ett tak. Dette er et eksklusivt rom der vi kan dele kunnskap, erfaringer og muligheter som er relevante for vårt dynamiske fagområde.

I denne gruppen vil du kunne:

  • Få tilgang til relevante artikler, nyheter og oppdateringer på feltet
  • Delta i meningsfulle diskusjoner og stille spørsmål til andre medlemmer
  • Utveksle kontaktinformasjon og knytte verdifulle forbindelser med andre fagpersoner
  • Annonserere stillinger og utforske nye karrieremuligheter innen aktivitetsmedisin

Vi ønsker sterkt å oppmuntre medlemmene til å være aktive deltakere i gruppen, da dette vil bidra til å skape et levende og engasjerende nettverk. Sammen kan vi utveksle innsikt, dele suksesser og møte utfordringer i vår felles interesse for aktivitetsmedisin.

For å bli med i gruppen, følg denne enkle trinnene:

  1. Logg inn på din LinkedIn-konto
  2. Gå til www.linkedin.com/groups/9360499/
  3. Klikk på «Bli med»-knappen for å sende en forespørsel om medlemskap.
  4. Vår administrator vil godkjenne forespørselen etter å ha sjekket at du har betalt medlemskontigent. Etter det vil du få tilgang til gruppen.

Vi ser frem til å se deg i vår LinkedIn-gruppe og til å dele kunnskap og opplevelser som vil fremme fagfeltet vårt. Sammen kan vi skape en enda sterkere og mer informert helse- og treningsfysiologi-fellesskap!